• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Tienerkamer behang

Maak met een stoer behang een echte tienerkamer. Wij hebben verschillende soorten behang voor tienerkamers. Voor avonturiers en stille genieters, voor dromers en doeners, voor jongens en meisjes. Op zoek naar een mooi behang voor in de tienkerkamer? Bekijk onze uitgebreide selectie en kies een exemplaar dat je mooi vindt. Zo maak je van de slaapkamer een plek waar je tiener graag vertoeft, studeert en vrienden ontvangt. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 416

per pagina
Botanical Beauty - Panorama
Designer Collection
Sir Edward
Depth
Designer Collection
Verweerd beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Oude herstelde stadsmuur
Premium
Grachtenpanden Amsterdam
Premium
De Hef
Premium
Oud beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Lamborghini Huracán - Motor
Designer Collection
Premium
Lamborghini Huracán - Voorkant, zwart
Designer Collection
Premium
Muur met grove stenen
Premium
Zonsopgang op het station
Premium
Voormalig Duits vliegveld
Designer Collection
Verweerde muur
Premium
Verlichte huizen langs de gracht
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 416

per pagina

Behang tienerkamer in alle soorten en maten 

Droomt jouw tiener nu al van een wereldreis na de middelbare school? Dan is het fotobehang van een zeeschildpad, watervallen in de jungle of de skyline van New York City echt iets voor hem of haar. Meer met dieren bezig? Dan hebben we ook prachtig tienerkamer behang van een leeuw, een wit en zwart paard en een stoere tijger in de jungle. Ook gaaf: een levensgrote vintage wereldkaart aan de muur. Zo kan je tiener zijn of haar reis alvast helemaal uitstippelen. Punaises in de muur en sparen voor de vliegtickets maar!

Behang tienerkamer jongen en meisje

Op zoek naar meer specifiek behang voor de tienerkamer van een jongen? Dan kun je denken aan het fotobehang van een voetbalstadion, graffiti op straat of en grijze Lamborghini. Ook de close-up van een gorilla, een prachtig witte tunnel in 3D en de blauwe skyline van Los Angeles zijn zeer geliefd bij de jonge mannen. Voor behang in de tienerkamer van een meisje, raden wij dromerige plaatjes aan als die van vintage kersenbloesem in Japan, een jungle patroon met flamingo’s of de rode dames lippen. Ook de vintage zangeres en de vrouw in pop art stijl zijn erg gaaf. 

Tienerkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tienerkamer behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je tienerkamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je tienerkamer behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.