Tienerkamer behang

Ben je op zoek naar een tof behangetje voor een tienerkamer? Wij hebben de mooiste voor je uitgekozen. Je kan fotobehang voor je kamer met allerlei mooie prints en motieven bij ons bestellen. We zijn de goedkoopste website voor vliesbehang. Vliesbehang is het beste behang: het behangt eenvoudig en het krimpt en scheurt niet.

Houd je van films? Maak dan een bioscoop van je kamer! Of ben je kunstzinnig? Print dan allemaal toffe schilderijen op je muur. Als je al wat ouder bent kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een poolcafé van je kamer te maken of je muren te voorzien van beauty salon behang. Kijk lekker rond bij alle behangprints op deze website. Als je favoriete behang er niet bij zit, mail ons dan en zeg wat je graag zou willen, dan helpen we je zoeken om van je kamer een super vette plek te maken!

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 27
 2. 22
 3. 19
 4. 18
 5. 5
 6. 6
 7. 12
 8. 6
 9. 25
 10. 21
 11. 3
Oriëntatie
 1. 149
 2. 13
 3. 10
Merk
 1. 34
 2. 1
 3. 3
Type
 1. 162
 2. 11
 3. 23
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 197

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 197

Pagina
Tienerkamer behang

Worden de kids tien dan vinden ze hun behang met illustraties en tekeningen ineens niet meer cool. En willen ze het liefst een nieuwe kamer. Met nieuw behangpapier. Supercars en voetbalstadions zijn populair voor de jongensslaapkamer. Bloemen behangpapier en behangpapier met plattegronden doen het juist goed op de meidenkamer. Kies samen met je tiener hun nieuwe fotobehang uit en maak van hun slaapkamer een echte tienerkamer.

 

Tijd voor een make-over van de kamer van je tiener? Met ons fotobehang voor tieners wordt dat een groot succes. We hebben behang met graffiti, dieren, auto’s, patronen of voetbalhelden. Zo zit er voor elke tiener wel een mooi fotobehang tussen. Kan je toch niet helemaal vinden wat je zoekt? Upload dan zelf een foto of neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar mooi fotobehang voor in de tienerkamer. 

Behang voor tieners op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi peuter behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang voor de peuterkamer op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang voor de peuterkamer komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.