Tienerkamer

Ben je op zoek naar een tof behangetje voor een tienerkamer? Wij hebben de mooiste voor je uitgekozen. Je kan fotobehang voor je kamer met allerlei mooie prints en motieven bij ons bestellen. We zijn de goedkoopste website voor vliesbehang. Vliesbehang is het beste behang: het behangt eenvoudig en het krimpt en scheurt niet.

Houd je van films? Maak dan een bioscoop van je kamer! Of ben je kunstzinnig? Print dan allemaal toffe schilderijen op je muur. Als je al wat ouder bent kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een poolcafé van je kamer te maken of je muren te voorzien van beauty salon behang. Kijk lekker rond bij alle behangprints op deze website. Als je favoriete behang er niet bij zit, mail ons dan en zeg wat je graag zou willen, dan helpen we je zoeken om van je kamer een super vette plek te maken!

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 21
 2. 14
 3. 10
 4. 13
 5. 4
 6. 3
 7. 11
 8. 4
 9. 19
 10. 15
 11. 1
 12. 2
Oriëntatie
 1. 106
 2. 6
 3. 4
Merk
 1. 30
 2. 3
Type
 1. 124
 2. 11
 3. 13
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 149

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 149

Pagina

Tienerkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tienerkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.