Kunst Behang

Eén schilderij op de wand of van je muur één groot schilderij maken? Bij ons kan je terecht voor behang met kunst en schilderijen voor aan de muur. We hebben prachtige afbeeldingen geselecteerd welke we op fotobehang kunnen printen. Maak een keuze uit verschillende schilderstijlen. 

Wist je trouwens dat wij samenwerken met het Rijksmuseum voor bekende werken van oude meesters? Maar ook als je op zoek bent naar een modern schilderij, behang met graffiti of toch een klassiek schilderij kan je bij ons terecht. Heb je zelf een foto of afbeelding laat het ons dan weten. Dan kijken wij of we deze voor je kunnen printen. Ben je op zoek naar een andere print voor op je kunst behang, laat het ons dan ook weten. We gaan dan voor je op zoek. Kunst behang en schilderij behang koop je eenvoudig online.

Fotobehang kunstFotobehang kunst
Geschilderde Buddha
Kippen en eenden
Stilleven met bloemen in een glazen vaas
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 299

Pagina
Kunst Behang

Oude meesterwerken bij jou thuis aan de muur

Het melkmeisje, een stilleven met bloemen of De Nachtwacht. Prachtige schilderijen uit het Rijksmuseum die nu ook bij jou op de muur kunnen hangen. Door kunst te laten printen op fotobehang maak je van jouw muur een prachtig kunstwerk. Naast meesterwerken heb je ook de keuze uit moderne kunstgraffiti, beelden en abstracte kunst op behang. 

Je eigen kunst op fotobehang

Heeft je kleine een prachtig kunstwerk gemaakt dat je graag op fotobehang wilt laten printen. Of ben je zelf creatief bezig geweest en wil je dit met iedereen delen? Upload jouw kunstwerk via de website en ons ontwerpteam checkt of de kwaliteit van de foto goed genoeg is om te laten printen op fotobehang.

Kunst behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kunst behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met kunst op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je kunst behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.