• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met tuinen en parken

Laat ons prachtige tuinen en parken behang je kamer helemaal opfleuren. Ga jij voor groene bomen en grassen of een prachtig bloemenveld op je muur? Kies een foto uit onze collectie of upload je eigen foto van een prachtige tuin of park. Haal de natuur naar binnen met fotobehang tuinen en parken. En creëer een botanische en romantische sfeer in huis.

Sorteer op

21 producten

per pagina
Zonsondergang in National Park
Oude brug in de herfst
Central Park
Bamboebos
Pad door rozentuin
Skyline met Central Park
Park met bankje
Medici fontein
Bloemen in een zonnig park
New York park
Designer Collection
Boogbrug in het bos
Premium
Stilte in New York
Designer Collection
Kleurrijk park
Designer Collection
Getekend tuin uitzicht
Sequoia bomen
Hoge bomen in park
Pad in Central Park
Wit prieel
Generalife tuinen
Sfeervol New York
Designer Collection
Park tijdens de nacht
Designer Collection
Sorteer op

21 producten

per pagina

Van de bamboebossen in Japan tot het Vondelpark in Amsterdam. De wereld kent heel wat prachtige tuinen en parken. Maar misschien vind jij je eigen tuin wel het allermooist. Met fotobehang tuinen en parken kan jij ook in huis genieten van dit mooie stukje natuur. Staat de tuin of het park dat je in gedachten had voor je fotobehang niet tussen onze collectie? Laat het ons weten en we gaan samen op zoek naar de foto die bij jouw wensen past.

Tuinen en parken behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tuinen en parken behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang tuinen en parken op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je parken en tuinen fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.