Bruggen behang

De Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Brooklyn Bridge en zelfs de Erasmusbrug. Stuk voor stuk bruggen die wereldwijd bekend staan om hun mooie architectuur. Het zijn dan ook gewilde objecten om te fotograferen. Je vindt in onze ruime collectie aan behang met bruggen de meest bekende bruggen ter wereld. Maar ook de mooiste bruggetjes op nog onontdekte plekken. Kies de brug die jij een keer wilt bewandelen en laat het printen op fotobehang. Dan kan je binnen 3 werkdagen al genieten van jouw fotobehang met brug op de muur.

 
New York City zonsondergang
Oude brug in de herfst
Golden Gate Bridge
Van laag naar hoog sorteren

65 producten

Bruggen behang

Bruggenbouwers

Bruggen verbinden twee plekken aan elkaar die in eerste instantie eigenlijk los van elkaar stonden. Om deze reden worden bruggen dan ook vaak als symbool gebruikt voor en door coaches en bemiddelaars. Een fotobehang met bruggen zal dan ook perfect staan in een coachruimte of spreekkamer.

Bruggen staan ook voor het begin van een nieuw avontuur. Of het herinnert je aan een mooie tijd. Wat dacht je van die gezellige picknick met het gezin midden in het bos aan de rand van een klein riviertje. Je kwam daar via het houten bruggetje. Of de Rialtobrug in Venetië waar je ten huwelijk bent gevraagd. Die momenten wil je toch voor altijd vereeuwigd hebben. Fotobehang met bruggen is daar de ideale uitkomst voor. Kies uit onze ruime collectie van fotobehang met bekende bruggen of upload je eigen foto met brug. En wordt elke dag weer herinnerd aan die bijzondere tijd als je de kamer inloopt. 

Bruggen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met bruggen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met bekende bruggen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je architectuur behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.