• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Wallexclusive Premium foto’s

Onder het merk Wallexclusive bieden wij foto’s voor op fotobehang in bijzonder hoge kwaliteit. Ongeëvenaarde scherpte en details blijven behouden, zelfs op grote muren. Fotografie in de hoogst mogelijke kwaliteit!

✔️ Foto’s in de hoogst mogelijke resolutie;
✔️Geschikt voor muren langer dan 6 meter;
✔️ Superscherp fotobehang, ieder detail zichtbaar;
✔️ Meest realistische prints van muren en beton.

Italië

Marmer

FlowerArt

Art

Houtlook

Stenen

Staal

Texturen

Beton

Bossen

Urbex

Wolken & Hemel

Stranden

Bloemen

Voertuigen

Steigers

Dieren

Natuur

Wateren

Landschappen

Architectuur

Zwart-wit

Overig

Steden

Wil jij een foto van hoge kwaliteit? Heb je een hele grote muur die je wil gaan behangen? Dan raden wij een foto uit onze Walleclusive collectie aan. Deze is daarvoor speciaal gemaakt door onze eigen fotograaf. Voor elke ruimte hebben wij wel een behang met hoogwaardige kwaliteit. Voor in de badkamer hebben we mooi toepasselijk behang met een waterval of oerwoud. Voor in de hal kan je gaan voor een mooie betonnen look in het grijs. Of ga voor roest, koper of goud behang in de hal. Wat ook populair is binnen deze collectie is het behang met foto’s van hout.

Stel je zit met de visite te genieten van een drankje aan de eettafel; dan wil je toch sfeer? Een muur met stenen zorgt voor een warme sfeer. De Urbex foto met een verlaten ruimte zorgt voor een scherp 3D effect. Diepgang aan de muur en diepgang in het gesprek aan de eettafel. Omdat de foto’s zo realistisch zijn lijkt het allemaal net echt. Zo creëer je de sfeer die je wenst.